Sinds de oprichting in 1982 heeft Brand Boekhouders onder leiding van Otto Paul Brand een rijke ervaring opgebouwd in het bedienen van midden- en kleinbedrijf bij het indienen van alle voorkomende belastingaangiften en het voeren van alle onderliggende boekhoudingen.

Onderscheidend is het directe persoonlijk contact, het gemak voor de klant en deskundig boekhoudkundig en bedrijfsadvies.

Ons kantoor is bewust relatief klein gebleven, met een lage overhead die zich vertaalt in eerlijke tarieven. Desondanks hebben wij ook de ervaring om samen met en in opdracht van grote accountantskantoren als Deloitte en PriceWaterhouseCooper werkzaamheden uit te voeren. Dit onderscheidt ons van andere boekhouders. Namelijk doordat wij voor onze klanten al het kleine detailwerk uit handen kunnen nemen, met tegelijk een diepe kennis van de altijd veranderende Europese en lokale belasting-regelgeving.

Drs. Otto Paul Brand

Otto Paul richtte Brand Boekhouders op tijdens zijn studie Economie in Rotterdam. Na zijn studie werkte Otto Paul onder meer voor de grote accountantskantoren Deloitte en PriceWaterhouseCooper. Later werd hij voor diverse opdrachten in binnen- en buitenland ingehuurd door onder meer IBM. Hierdoor strekt zijn kennis van belastingsystemen en wetgeving tot ver over de grens, waardoor Brand Boekhouders ook middelgrote internationale klanten bedient.

Wat onze klanten zeggen:

jose-martin-ramirez-c-651-unsplash

Neem nu vrijblijvend contact met ons op

Voor financieel advies, hulp bij de administratie of een offerte op maat voor uw situatie. Wat uw vraag ook is, wij staan u graag te woord.